Το astrosnews δίνει τη σκυτάλη – Αλλάζει χέρια και συνεχίζει

12 χρόνια και 10 μήνες. Μπορεί να μην είναι… στρογγυλός αριθμός, αλλά περίπου τόσος χρόνος έχει περάσει από τις 5 Ιανουρίου του 2005, που ξεκίνησε το astrosnews.

Στην αρχή δειλά, μιας και η ηλεκτρονική ενημέρωση ότι άρχιζε να παίρνει το μερίδιό της και ίσως να είμαστε το μόνο ενεργό site στην Αρκαδία που υπάρχει από τότε.
Βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, συνεντεύξεις, ειδήσεις (ευχάριστες και δυσάρεστες), ζήσαμε μαζί χαρούμενες στιγμές του τοπικού αθλητισμού, καλύψαμε πολιτιστικές εκδηλώσεις, γλεντήσαμε μαζί στα πανηγύρια και γενικότερα προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε τον παλμό μιας τοπικής κοινωνίας που παλεύει για το καλύτερο.
Σημαντικοί βοηθοί μας σε όλο αυτό, εσείς. Οι αναγνώστες και φίλοι που αγκαλιάσατε ενεργά αυτή την προσπάθεια.
Μια προσπάθεια που θέλησε να αναδείξει όλες τις απόψεις, να μην αποκλείσει κανέναν που υπεύθυνα κατέθετε την άποψή του και γενικότερα να δημιουργήσει ένα μεγάλο διάλογο γύρω από τα θέματα που κατά καιρούς μας απασχολούσαν.
Τα νούμερα και οι πρωτιές που μας χαρίσατε ήταν εντυπωσιακές. Με διαφορά πρώτη ιστοσελίδα στην Κυνουρία και πάντα μέσα στις πρώτες στην Αρκαδία. Ομως αυτά μικρή σημασία είχαν μπροστά στα ενθαρρυντικά μηνύματα που παίρναμε από συμπατριώτες μας του εξωτερικού και γενικότερα από ανθρώπους που ζουν μακριά από τον τόπο μας.
Τα πάντα όμως έχουν ένα τέλος. Τέλος όχι στο astrosnews, αλλά στη δική μας προσπάθεια σ’ αυτό. Το site αλλάζει χέρια. Ανθρωποι έμπειροι στο χώρο αναλαμβάνουν τη διαδρομή του και με περισσότερο επαγγελματισμό θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά.
Εμείς προφανώς δεν θα χαθούμε. Επειδή το μεράκι δύσκολα σταματά, πάντα θα είμαστε εδώ για να καταθέτουμε τη γνώμη μας γύρω απ’ αυτά που ζούμε καθημερινά. Ομως η διαχείριση και η λετουργία του astrosnews αλλάζει.
Η ανανέωση και η γνώση του πότε πρέπει κανείς να δίνει τη σκυτάλη στους επόμενους είναι το κλειδί της επιτυχίας σ’ αυτή την ενασχόληση. Αλλωστε ποτέ δεν το χρησιμοποιήσαμε για τη δική μας προβολή ή για την επίτευξη…. άλλων στόχων.
Ολα λοιπόν σύντομα θα αλλάξουν στο astrosnews. Είμαστε σίγουροι, προς το καλύτερο.

MM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s