Τριήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βιοσυντονισμού στο Παρ. Αστρος

Με κεντρικό θέμα τις βασικές αρχές του βιοσυντονισμού και συγκεκριμένα προγράμματα θεραπείας μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων θα ασχοληθεί το 1ο Τριήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βιοσυντονισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας. Το Τριήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βιοσυντονισμού διοργανώνει η Pelop Media P.C. έχοντας ως στόχο την έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και των πολιτών που ενδιαφέρονται για ιατρικά θέματα προτείνοντας παράλληλα καινοτόμες, θεραπευτικές μεθόδους.

Το 1ο Τριήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βιοσυντονισμού θα πραγματοποιηθεί 10-12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 – 20:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Astros Beach Boutique Hotel στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας.  Συγκεκριμένα το θέμα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι: ¨Βασικές Αρχές Βιοσυντονισμού, Ασθένειες και complex θεραπείας, Βιοενεργειακή μέτρηση¨.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Δρ Οξάνα Καλίνα, γιατρός με πολυετή κλινική και ερευνητική εμπειρία – διδάκτωρ στην Ουκρανική Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 150 ευρώ το άτομο και για τις τρεις μέρες και περιλαμβάνει μετάφραση, βιντεοσκοπημένο υλικό, σημειώσεις με τα πρακτικά του σεμιναρίου, τα προγράμματα θεραπείας που θα παρουσιαστούν από τη γιατρό καθώς και βεβαιώσεις συμμετοχής και παρακολούθησης του σεμιναρίου.

 

Η Pelop Media P.C. καλεί όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει την εκδήλωση και να τιμήσει με την παρουσία του το 1ο Τριήμερο  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βιοσυντονισμού.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s