Περιφέρεια: Στέγαστρο και τένις στο γήπεδο του Αστρους, 11×11 στο Ξηροπήγαδο και νέο αθλητικό κέντρο στο Παρ. Αστρος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα (προϋπολογισμού 164.000 ευρώ) στο γήπεδο του Άστρους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που διέθεσε τους απαιτούμενους πόρους, θα τελεστεί αγιασμός την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 18.30.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον «οικοδεσπότη» Πανθυρεατικό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην προγραμματική σύμβαση δημιουργήθηκε μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, με τη βελτίωση και διαμόρφωση των εγκαταστάσεων, καθώς και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Άστρους.  

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υλοποιώντας τις υποσχέσεις της, προχωράει και σε άλλες παρεμβάσεις, τόσο στο γήπεδο του Άστρους, με το στέγαστρο στην κερκίδα και την δημιουργία γηπέδου τένις, όσο και σε άλλα γήπεδα της ευρύτερης περιοχής, όπως το γήπεδο 11Χ11 στο Ξηροπήγαδο και το νέο αθλητικό κέντρο στο γήπεδο του Αχιλλέα.

Για την Περιφερειακή Αρχή, η βελτίωση των αθλητικών χώρων, αποτελεί στοιχείο ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής, βοηθά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος και προσθέτει νέες δυνατότητες, προς όφελος των δημοτών και της αθλούμενης νεολαίας.

 

4 thoughts on “Περιφέρεια: Στέγαστρο και τένις στο γήπεδο του Αστρους, 11×11 στο Ξηροπήγαδο και νέο αθλητικό κέντρο στο Παρ. Αστρος

 1. 5×5 στα δολιανα ακόμα περιμένουμε δημαρχε….εάν το φτιάξεις θα είναι στις εκλογές ε? Ρε μαύρο που θα φας και εσύ και ο πρόεδρος μας.

  Like

 2. ΒΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ!

  Like

 3. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ 2010 ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΝΕΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΕΚΤΟΤΕ ΠΟΛΛΆ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ…ΣΠΑΣΜΕΝΑ. ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΒΙΔΩΣΕΙΣ 20-30 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ?

  Like

 4. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s