“Η πλατεία (του Αστρους) ήταν γεμάτη” για το Νιόνιο της ελληνικής μουσικής

Ονειρεμένη βραδιά χθες στην πλατεία Καρυτσιώτη στο Αστρος, με τη συναυλία του Διοννύση Σαββόπουλου να ταξιδεύει το κοινό με τα τραγούδια του. Η πλατεία… ήταν γεμάτη από κόσμο, για το Νιόνιο της ελληνικής μουσικής και τραγούδησε μαζί του τη “Συννεφούλα”,

το “Αγγελος εξάγγελος”, “Σαν τον Καραγκιόζη”, “Ντιρλαντά” και τόσα άλλα κομμάτια ταυτισμένα με την πολιτική (και όχι μόνο) ιστορία του τόπου.
Τη βραδιά άνοιξε ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στο πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου (δες παρακάτω βίντε), ενώ το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος κ. Γκαύρος, μέλη της δημοτικής αρχής, ο π/σ κ. Μπακούρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΔΣ κ. Γ. Καμπύλης κ.ά αιρετοί.

3 thoughts on ““Η πλατεία (του Αστρους) ήταν γεμάτη” για το Νιόνιο της ελληνικής μουσικής

 1. Προφανώς το ονειρεμένη προκύπτει από το γεγονός ότι ο κόσμος αποκοιμήθηκε από έναν εντελώς υποτονικό Σαββόπουλο και την κάκιστη ηχητική κάλυψη. Για αυτό άλλωστε πήγε νωρίς σπίτι του για να συνεχίσει τον ύπνο του αφού ο “Νιόνιος μας” μας έκανε τη χάρη και έμεινε μαζί μας μόνο για 90 λεπτά.

  Like

  • Μάλλον ο γράφον το πιο πάνω σχόλιο έχει θεματάκι με τα μάτια του και τα αυτιά του
   Πρώτον γιατί σαν άσχετος με το θέμα όλο προφανώς δεν ξέρεις ότι το προγραμμα το κανονίζει ο μάνατζερ και όχι ο Διονύσης γιατί εσυ δεν σου επιτρέπεται να τον λες νιονιο όπως οι φίλοι του,και δεύτερον γιατί δεν έχεις ιδέα από ήχο
   αν λες κάκιστη την κάλυψη πρώτον γιατί ήταν όπως ακριβώς τη ζητούν τα Rider υπέρ πληρησ, δεν συντρέχει λόγος να έρθω σε λεπτομέρειες γιατί μάλλον δε θα καταλάβεις, και δεύτερον ήταν όλο το επιτελείο του Σαββοπουλου ηχολήπτες φωτιστες και floor manager που έλεγχαν το όλο θέμα !!!
   Ξέχασες να κατακρίνεις το φωτισμό και τη ΔΕΗ που έκανε βύθιση προς το τέλος!!!

   Like

 2. AIXMHRE ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ.ΑΠΛΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ.ΑΝ ΠΗΡΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 10000 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s