ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ;

Του Θόδωρου Βαρίκου
Το ακούσατε και τούτο; : Σαράντα πέντε(λέτε να γίνουν πενήντα 😉 εξορμήσεις, μπλόκα και κατ’ οίκον έρευνες έχει κάνει η αστυνομία, για να συλλάβει τον απατεώνα αρχηγό της «Συνέλευσης Ελλήνων» Αρτέμη Σώρρα, που είναι φυγόποινος με 10 χρόνια κάθειρξη, από τις 18 Μαρτίου. Επειδή αυτή η υπόθεση μου θυμίζει τα… 28 ψηφίσματα του ΟΗΕ για την εκδίωξη του Τουρκικού στρατού από την Κύπρο, και όμως εκείνος(ο στρατός ντε) κάνει ακόμα ηλιοθεραπεία στις παραλίες της, θα επιμείνω στο θέμα Σώρρα, για να αποδείξω πόσο γελοία χώρα— πολιτικό σύστημα–κράτος είμαστε, τουλάχιστον, στα βασικά και ουσιαστικά ζητήματα, που λέει και ο Οδ. Ελύτης.

Κατ’ αρχήν τα δικά μας τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρέπει να νοιώθουν υπερήφανα, γιατί για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα(θα εξηγήσουμε πιο κάτω), πριν ένα χρόνο, …βαρέσαμε δυνατά καμπάνες, προτού ακόμη: 1ον δολοφονηθεί με 16 μαχαιριές από τον «ομοιδεάτη της» Χρήστο Μπαλαντίνα, η 45 χρονη παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα στη Λαμία, 2ον καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση χρημάτων με θύμα, δικηγόρο της Πάτρας, 3ον βάλλει στο …αλέτρι πάνω από 12 χιλιάδες φορολογούμενους με τις σάπιες εξουσιοδοτήσεις–εγκληματικά εξώδικά του, 4ον την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, που «εξαφάνισε» τα 600 δις. δολάρια, που τα είχε αναγνωρίσει ως υπαρκτά και σίγουρα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας με εκείνο… το τζίνι πρωτοδίκη και 5ον ο οφθαλμίατρος Λευτέρης Ρήνος δεχθεί απειλές από το κωλόπαιδο—δολοφόνο Μπαλαντίνα, «πως θα τον σφάξει, γιατί έφυγε από την οργάνωση»(η έγκαιρη –αληθινή αναφορά του–καταγγελία στην Εισαγγελία, πήγε εκεί που υποψιάζεστε).

ΓΙΑΤΊ ΓΕΛΟΙΟΙ ;

Πριν ένα χρόνο σε καφενείο του Άστρους, με πλησιάζει ένα καλλίγραμμο νεαρό ζευγάρι, και προσπαθούν να με κάνουν μέλος της κίνησης «Ελλήνων Έγερσης». Μου ζήτησαν ένα εξηντάρι ευρώ, βγάλανε κάποιο χαρτί, θέλανε υπογραφή έβαλα και μου πλασάρανε μία απόδειξη από ένα μπλοκάκι. Βλέπω, πως δεν είχε Α.Φ.Μ. Τους λέω παιδιά χωρίς Α.Φ.Μ. δεν δίνω και δεν παραλαμβάνω τίποτα. Πετάγεται η μπάνικη μελαχροινούλα και μ’ αρχίζει μήπως «είμαι μασόνος», «μίασμα» «ανθέλληνας», «Εβραίος» κλπ. Τους αρχίζω και εγώ τα γαλλικά μου και τους χαρακτηρίζω απατεώνες, παραπλανημένους,όμως, λόγω ηλικίας. Τους απείλησα ότι θα φωνάξω την αστυνομία, γιατί όλα αυτά είναι καραμπινάτη απάτη. Φύγανε βρίζοντας, αλλά μετά από καιρό, έμαθα πως είχαν φτιάξει τοπική οργάνωση, με άγνωστο αριθμό μελών, στο Παράλιο Άστρος.

Θέλω να πιστεύω και εύχομαι, πως μετά από ένα κείμενό μου στα τοπικά Μ.Μ.Ε., με τίτλο «ο Α. Σώρρας, ο ΤΖ. Σόρρος(όχι Τσιώρος)και ο Ν. Φίλης» προφύλαξα κάποιους συμπατριώτες μας από το κίνδυνο απώλειας περιουσιών μέχρι και φυλακίσεων. Αυτό το τελευταίο το γράφω με πλήρη επίγνωση της επικίνδυνης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, διότι ακόμη και τώρα—- που έχει καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη και το πρώην πρωτοπαλίκαρό του δολοφόνος

Μπαλαντίνας και άλλοι σκαστοί τον θεωρούν υπεύθυνο για όλα— τα ψώνια στέλνουν στις εφορίες, στα ασφαλιστικά ταμεία και στο δημόσιο, τις … εξουσιοδοτήσεις– κωλόχαρτα του Σώρρα και ζητούν συμψηφισμό των χρεών τους με τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια του δήθεν «σωτήρα τους». Σύμφωνα με το πόρισμα της πατριώτισσάς μας Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθίας Σπυροπούλου— που άσκησε την αναίρεση υπέρ του νόμου και η ολομέλεια του Αρείου Πάγου με τη σειρά της αποφάσισε ότι τα 600 δις. δεν είναι υπαρκτά ούτε σε ρευστό ούτε σε τίτλους ομολόγων—μόνον από 115 περιπτώσεις με εξουσιοδοτήσεις του Σώρρα το ΙΚΑ έχασε 4.700.000 ευρώ. Καταλαβαίνετε τώρα τη ζημιά του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, από 12.000 φορολογούμενους, που ούτε πληρώνουν ούτε δέχονται ευνοικές ρυθμίσεις. Αρκετοί θα χάσουν περιουσίες και κάποιοι θα πάνε φυλακή. Και όλα αυτά γιατί ; Διότι αυτό το …αστροπελέκι ο δικαστής(;) μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (έχει μεγάλη πλάκα να τον κρατούν ακόμα στη δικαιοσύνη)είχε καταστήσει την απόφαση 676502013 αμετάκλητη και η μονόφθαλμη δικαιοσύνη δεν είχε ασκήσει αναίρεση,ως όφειλε, για πάνω από 4 χρόνια. Με την απόφαση αυτή στο χέρι ο Σώρρας παραμύθιαζε τον κοσμάκη, ότι τάχα διαχειρίζεται 600 δις. ευρώ, ως πληρεξούσιος της αγγλικής εταιρείας επενδύσεων(Red panther Limited) η οποία είχε κλείσει όμως από… το 2011. Στο κόλπο είχε βάλει πριν δύο μπουμπούκια ομογενείς του Καναδά(σ.σ όλες οι μεγάλες καταστροφές της χώρας διαχρονικά, έγιναν πάντα από μεταλλαγμένους Έλληνες(;) ομογενείς– εμένα να ακούτε). Μετά βρήκε τα παγκόσμια καταπιστεύματα από το χρυσάφι, του Ιάπωνα στρατηγού Γιαμασίτα, που τα έκρυβε ο πρώην δικτάτορας Μάρκος των Φιλιππίνων και οι συγγενείς του στη χώρα τους. Ο Σώρρας όμως κατείχε το δακτυλίδι του Μεγάλου Αλέξανδρου, που αύτό σήμαινε πως στην Ελλάδα ανήκουν πλέον… 115 τρις ευρώ, ως ποσοστό δικαίωμα. Με αυτά λοιπόν πείστηκε (ο δικαστής μας;) και δεν ζήτησε απλά τα στοιχεία των γραμματειών και σε ποια τέλος πάντων τράπεζα φυλάσσονται τα χαρτιά. Απεναντίας κατά την απόφαση «ο Σώρρας όπως αποδείχτηκε, κατέχει αμετάκλητο πληρεξούσιο, 600 δις. που είναι ενσωματωμένο σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου αξίας το καθένα 100 δις. και λήγουν τον Αύγουστο του 2014(σ.σ το Αμερικάνικο υπουργείο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ έλεγε ωστόσο, δεν υπάρχουν) Τελειώνω γιατί νομίζω σας έπεισα, πως είμαστε γελοία χώρα και αρχίζω να ξερνάω, κρατώντας την κοιλιά μου, και δεν μπορώ να γράψω.

Κάπου μαθαίνω ότι μπορεί να κρύβεται στην περιοχή. Προσοχή ο Σώρρας και 8 άλλοι αντιμετωπίζουν πια ,6 βαριές κατηγορίες, καμία λοιπόν κάλυψη και προστασία, γιατί θα πάτε για υπόθαλψη, μελλοντικού ισοβίτη.

Σημείωση astrosnews: Το παραπάνω κείμενο γραμμένο αποκλειστικά με το γνωστό σατυρικό σαρκαστικό ύφος του, μας απέστειλε ο δημοσιογράφος κ. Θοδωρής Βαρίκος. Το κείμενο δημοσιεύεται κατόπιν παρακλήσεώς του και στο όνομα της ελευθερίας του τύπου και του δικαιώματος ενημερώσεως των συμπολιτών μας. Το AstrosNews σέβεται την προσωπικότητα παντός αναφερομένου, δεν παίρνει θέση σε τυχόν δικαστικές διαμάχες ούτε υιοθετεί ή απορρίπτει τα ανωτέρω, τα οποία εκφράζουν αποκλειστικά τον συντάκτη του κειμένου, ο οποίος και αναλαμβάνει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη έναντι πάντων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s