Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας, εκ μέρους όλων των Πλατανιτών, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην κυρία Εύη Τατούλη, καθώς οι προσπάθειες και οι ενέργειες της συνέβαλαν καθοριστικά στην τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών 60 μέτρων, σε μια από τις πιο επικίνδυνες στροφές στο δρόμο «Μπάλα». Η υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου αποτελούσε επιτακτική ανάγκη εδώ και πολλά χρόνια, όχι μόνο για τους Πλατανίτες αλλά και για τους κατοίκους των γειτονικών χωριών, καθώς θα συμβάλει στην αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων. Ευελπιστούμε να επιδείξουν την ίδια ευαισθησία και να αναλάβουν πρωτοβουλία και άλλοι αρμόδιοι φορείς, ώστε να ολοκληρωθεί το σημαντικό αυτό για την περιοχή μας έργο με την τοποθέτηση και των υπόλοιπων προστατευτικών μπαρών.

unnamed unnamed-2 unnamed-3

Advertisements

10 thoughts on “Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου

 1. Δηλαδη η πολιτευτης τι ενεργειες εκανε; Πληρωσε απο την τσεπη της; Αν το εργο το εκανε η περιφερεια, πες ευχαριστω στον γιαννακουρα η τον τατουλη. Η ευη τι εκανε;

  Like

 2. Ωραία πράγματα στην Ελλάδα του 2017 που κατά τα άλλα ανήκει στην Ευρώπη. Γυρίσαμε 30 χρόνια πίσω, στην εποχή του “κατόπιν ενεργειών μου”. Αλήθεια ποιος είναι ο θεσμικός ρόλος της κ. Τατούλη που μπορεί να κάνει έργα; Από πότε το “κόρη περιφερειάρχη” αποτελεί θεσμική θέση;
  Κρίμα και για τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Ως “πολιτιστικός” ωραία μηνύματα περνάει στην κοινωνία του Πλατάνου. Γλύψτε κανέναν βο(υ)λευτή, πολιτευτή, κόρη περιφερειάρχη, ή τους βαστάζους τους, τάξτε τους ψηφαλάκια και έτοιμο το εργάκι σας, θα πέσουν τα 100 μέτρα τσιμεντάκι και έτσι θα παρουσιάσετε σημαντικό πολιτιστικό έργο στον απολογισμό σας.
  ΑΚ56

  Like

 3. ΤΡΙΣΧΙΛΙΕΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΦΑΣΙ…..ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΙΑ…..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

  Like

 4. Λύθηκε ένα πρόβλημα δεν παίζει σημασία μικρό ή μεγάλο , ή αν ενήργησε κάποιος πολιτευτής . Έκανε κανένα έγκλημα ; Ας φροντίσουν κι άλλοι να λύνουν προβλήματα κι όχι να μένουν στην κριτική . Ο καθένας βοηθάει από όπου κι αν βρίσκεται .

  Like

 5. Αθάνατε Αλέκο Σακελλάριε,
  τα έχεις πει όλα εδώ κι εξήντα χρόνια στο “Υπάρχει και φιλότιμο”. Μόνο που ο “Μαυρογυαλούρος σου” από φιλότιμο στο τέλος παραιτήθηκε ενώ οι σύγχρονοι “Μαυρογυαλούροι” και οι “Γκρούεζες” ανερυθρίαστα παρευρίσκονται και χαιρετίζουν σε εσπερινούς, μνημόσυνα,πανηγύρια και εκδηλώσεις…
  ΑΙΔΩΣ Αργείοι (Διοικητικό Συμβούλιο Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου) που ευχαριστείτε εκ μέρους όλων των Πλατανιτών

  Like

 6. Αγαπητέ ΙΕΡΑΞ,
  εάν η συμπαθέστατη κατά άλλα πολιτευτής, έκανε το έργο με δικά της χρήματα ή με χρήματα του μπαμπά της, τότε σωστά ο σύλλογος να την ευχαριστήσει μέρους όλων των Πλατανιτών.
  Όμως επειδή το έργο έγινε με δημόσιο χρήμα που το διαχειρίζεται ο μπαμπάς περιφερειάρχης είναι καραμπινάτη συναλλαγή-διαπλοκή (εγώ σου κάνω ένα εργάκι με δημόσιο χρήμα κι εσύ θα μου δώσεις ψήφους).
  Και ξέρεις πως τιμωρούσαν στην αρχαιότητα τέτοιες πράξεις; με εξοστρακισμό. Δυστυχώς όμως στη σύγχρονη Ελλάδα τέτοιες πράξεις επικροτούνται.
  ΑΚ56

  Like

 7. ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΜΠΑΡΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ…..

  Like

  • Πραγματικά δεν γνωρίζουμε σε τι αναφέρεσαι. Αν θες γίνεσαι περισσότερο σαφής. Επίσης αν υπάρχει κάποια δικαστική απόφαση και μας τη στείλεις ευχαρίστως να τη δημοσιεύσουμε. Διαφορετικά έτσι ανώνυμα μπορεί να παρεξηθείς σαν εμπαθής. Κι αυτό είναι το κύριο γνώρισμα κατοίκων μιας… Μπανανίας.
   Σε ότι αφορά εμάς αναρτήσαμε της επιστολή μιας συλλογικότητας που αποτελείται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Η νομιμότητα ή όχι δράσης της συλλογικότητας είναι δουλειά άλλων να ελεγχθεί. Και θα σε προτρέψω να απευθυνθείς εκεί αν θες να είσαι υπεύθυνος πολίτης.

   Like

 8. Εκπλήσσομαι με όσους εκπλήσσονται…Τώρα ανακαλύψατε την “Αμερική” και την “πυρίτιδα”;
  Μήπως δε ζούμε στο Ελλαδιστάν; Σε ποια χώρα ανήκουν το Πλατανιστάν, το Αρκαδιστάν και το Πελοποννιστάν; Μήπως ως πολίτες δεν επαιτούμε, δεν είμαστε δουλοπρεπείς και υποτακτικοί; Ποιοι κατέστησαν τους όποιους πολιτευτές σε “αρμόδιους φορείς”; Ποιοι δίνουν το δικαίωμα στο όποιο Δ.Σ. να εκφράζεται εκ μέρους ΟΛΩΝ και να εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ; Ποιοι βλέπουν ως επιτακτικές ανάγκες μόνο τα λίγα μέτρα μπάρας και όχι τα αναπτυξιακά έργα και τις υποδομές που θα αξιοποιήσουν τη δυναμική των χωριών μας και θα τα κρατήσουν ζωντανά; Ποιοι αρέσκονται στο να μας “δουλεύουν” οι όποιοι πολιτευτές και πολιτικάντηδες και να βαυκαλιζόμαστε στην ουτοπία των “γνωριμιών” μας; Ποιοι επιλέγουν τους όποιους πολιτευτές-πολιτικούς και ανέχονται τις κάθε “μνημονιακές” πολιτικές τους. Όταν λοιπόν, και εάν, αποφασίσουμε να λειτουργήσουμε ως ΠΟΛΙΤΕΣ, τότε να μας εκπλήσσουν και να μας ξενίζουν τέτοια ευχαριστήρια…

  Like

 9. Αγαπητέ Ορεινέ,
  χρήσιμη πάντα η αυτογνωσία και η αυτοκριτική! Όσοι όμως δεν υπήρξαμε επαίτες, δουλοπρεπείς και υποτακτικοί (και στην κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον εαυτό του, το γνωρίζει ο καθένας αυτό)ας διατηρήσουμε -αν μας το επιτρέπετε- το δικαίωμα της δημόσιας κατάκρισης(γιατί δεν πρόκειται για έκπληξη βέβαια),όταν ένα Δ.Σ.Πολιτιστικού Συλλόγου ευτελίζει εκούσια το θεσμικό του ρόλο για την κόρη του μπαμπά και για το μπαμπά, έστω…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s