Η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου Καστρίου έγινε πραγματικότητα

Η ανάπλαση υλοποιήθηκε βάση μελέτης που στόχο είχε την αισθητική και οικολογική αναβάθμιση του χώρου, και τη λειτουργική του χρήση. Η συγκεκριμένη ανάπλαση αποσκοπούσε στην ανάδειξη μιας φιλικής προς το περιβάλλον εικόνας του χώρου, όπου από ένα χώρο, στάθμευσης εγκαταλελειμμένων παλιών αυτοκινήτων, εναπόθεσης οικοδομικών υλικών και αχρήστων αντικειμένων, πάρκινγκ διαφόρων οικοδομικών μηχανημάτων, και μίας πρόσβασης στο Ιατρείο σε επικίνδυνα φθαρμένα σκαλοπάτια που κινδυνεύαμε να τσακιστούμε, σήμερα έγινε ένα πραγματικό στολίδι. Ένας όμορφος χώρος με πολύ πράσινο, ωραία πετρόκτιστα παγκάκια, πολύ καλό φωτισμό, και πέτρινα λειτουργικά σκαλοπάτια που δεν κινδυνεύεις πλέον να τσακιστείς.
Το έργο υλοποιήθηκε από το κληροδότημα του μεγάλου μας Δωρητή και Ευεργέτη Χρήστου Κορδογιάννη.
Οφείλουμε να τιμούμε τη μνήμη του να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και να θυμόμαστε την προσφορά του!

Χρ. Κόκκωνας, πρόεδρος τ/κ

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkokchri%2Fvideos%2F10211580774853565%2F&show_text=0&width=400

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s