Εκδήλωση διαλόγου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με θέμα: «Ανάπτυξη, Δουλειές, Ασφαλιστικό  Αγροτών και Επαγγελματιών» διοργανώνει  η Δημοκρατική Συμπαράταξη Αρκαδίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εκδήλωση διαλόγου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Έλατος στη Μελιγού,                                 τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στις 8 το απόγευμα.

Εισηγητές θα είναι στελέχη των πολιτικών φορέων που συμμετέχουν στη ΔημοκραρικήνΣυμπαράταξη ,  ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.

Ειδικά, ο  Παύλος Χρηστίδης υπεύθυνος τύπου του ΠΑΣΟΚ θα αναφερθεί και θα αναλύσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Την εισήγηση και ανάλυση στο Ασφαλιστικό θα κάνει η δικηγόρος Ματίνα Τριανταφύλλη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πάρουν το λόγο εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων  και θα αναπτυχθεί διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Στα πλαίσια της πορείας προς  το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που  θα διεξαχθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017, συνεδριάζει η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου στο ξενοδοχείο Caravel την Κυριακή 14  Μαίου. Στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου συμμετέχουν από την Αρκαδία, οι Γραμματείς και αναπληρωτές Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s