Συγχαρητήρια από τον ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου

O Α.Ε.Ε. Σύλλογος Κορακοβουνίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις ποδοσφαιρικές ομάδες του Ερμή Μελίγους και Αχιλλέα Παραλίου Άστρους για την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία του Πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Ευχόμαστε από καρδιάς οι ομάδες του Ερμή και του Αχιλλέα να συνεχίσουν να προάγουν και να διδάσκουν στους νέους μας το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στους διοικούντες και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία.

Advertisements

4 thoughts on “Συγχαρητήρια από τον ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου

 1. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Ανταποδίδουμε με την ελπίδα να παραμείνετε μία ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο και επειδή δεν ασχολείστε μόνο με το ποδόσφαιρο σας ευχόμαστε να συνεχίσετε, με τον ίδιο ζήλο, να προάγεται το πολιτιστικό κομμάτι του Κορακοβουνίου σε τόσο δύσκολες περιόδους και συνθήκες. Εκ της διοικήσεως του Ερμή Μελιγούς. Γ.Γ.

  Like

 2. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Ανταποδίδουμε με την ελπίδα να παραμείνετε μία ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο και επειδή δεν ασχολείστε μόνο με το ποδόσφαιρο σας ευχόμαστε να συνεχίσετε, με τον ίδιο ζήλο, να προάγεται το πολιτιστικό κομμάτι του Κορακοβουνίου σε τόσο δύσκολες περιόδους και συνθήκες. Εκ της διοικήσεως του Ερμή Μελιγούς. Γ.Γ.

  Like

 3. Ευχαριστουμε απο καρδιας για τις ευχες τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνιου ευχομενοι και εμεις απο την πλευρα μας οτι καλυτερο στο Συλλογο σας.Καλο Πασχα.
  Δ.Σ.ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

  Like

 4. Ευχαριστουμε απο καρδιας για τις ευχες τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνιου ευχομενοι και εμεις απο την πλευρα μας οτι καλυτερο στο Συλλογο σας.Καλο Πασχα.
  Δ.Σ.ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s