Η παραμονή του Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι (φώτο&βιντεο)

kwr.gr
Πλήθος πιστών και φέτος βρέθηκε παραμονή του Αγίου Βασιλείου στον Τρισυπόστατο Ναό του Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας στο Κορακοβούνι για να τιμήσει τον πολιούχο Άγιο του χωρίου.

Χοροστατούντος του ιερέως πατήρ-Κωνσταντίνου Σαμαρτζή και των ιερέων πατήρ-Γεώργιου Πετρή και πατήρ-Παναγιώτη Καπράνου έγινε και η περιφορά της εικόνας του Αγίου στους δρόμους του χωρίου και την φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας να συνοδεύει την εικόνα.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς ο αντιδήμαρχος Δημήτριος Αρφάνης και Γκαύρος Δημήτριος ο πρόεδρος του χωριού Λυτρίβης Αθανάσιος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Καμπύλης Γεώργιος και δημοτικοί σύμβουλοί.

Μετά το τέλος του εσπερινού η φιλαρμονική έπαιξε τα κάλαντα με τον κόσμο να δίνει ευχές για ένα ευτυχισμένο γεμάτο υγεία 2017

Δείτε σε βίντεο τις ευχές του Δημάρχου Παναγιώτη Μαντά του πρόεδρου του χωριού Λυτρίβη Αθανάσιου του πρόεδρου του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου Λυτρίβη Γεωργίου του αντιδήμαρχου Γκαύρου Δημήτριου και του δημοτικού σύμβουλου Χονδρολέου Ιωάννη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s